Thursday, July 18, 2013

Zinc shaklee

Assalamualaikum

Zinc adalah produk yg tidak kurang hebatnya kalau dibanding produknlain shaklee.. tp apa yg umie nak tekan kan adalah zinc sesuai utk mereka yang mengalami masalah kesuburan bagi para lelaki.

Mari luangkan sikit masa utk utk lihat kebaikan dan zat zinc ni utk lelaki..

Jika berminat untuk mendapatkannya holeh hubungi umie 0138213930/0134215714 (wa)



posted from Bloggeroid

Tuesday, July 16, 2013

Set Ramadhan

Assalamualaikum...

Rasanya belum teroambat lagi umie nak ucapkan selamat berpuasa.. hari ni 7 ramadhan.. alhamdulillah.. dah seminggu kita berpuasa. Puasa setahun jer sekali.. so mcm2 la dugaan yg dtg.. perut x selesa lah.. pening kepala la..dan mcm2 lagi..

Sepanjang puasa dan 1st time pada thn ni umie guna produk shaklee utk bersahur.. Alhamdulillah dengan izinNya.. pada thn ni ada kelainannya berpuasa.. mcm serojok dan bertenaga pulak...hihi..



Ni adalah set ramadhan.. umie pun still continue makan vitamin walapun di bulqn puasa.. esp dan performance drink memang menu utama umie time sahur.. sb nak makan menu lain xda selera.. nak makan berat pun time berbuka jer..itu pun memadai utk alas perut..

Selain utk beribadat.. bulan puasa ni umie nak la turunkan badan jugak.. lecithin, omega dan alfalfa umie x lupa makan.. lepas sahur dan berbuka memang akan telan vitamin ni.

In shaa Allah.. moga di bulan ramadhan tahun ni dan seterusnya.. kita semua akan mendapat rahmat drnya...aminnn..

Sesiapa uang nerminat nak dptkan produk shaklee.. jgn segan silu naknpm umie.. harga special utk u all di bulan ramadhan ni.. in shaa Allah. ..
posted from Bloggeroid