Tuesday, December 17, 2013

Nak Otak cergas.. xnak nyanyuk time tua nanti

alhamdulillah... sempat gak umie nak update blog hari ni..

bulan Disember promo Omega Guard.. bulan Februqri hari tu pjn promo omega gak.. sambutan memang menggalakkan sb pengemar omega yang terdiri dari kanak-kanak, dewasa yang ingin slim dan bakar lemak dan warga tua yang nak elak dr nyanyuk pun diorg makan gak.. alhamdulillah.. ramai dah yang sedar dengan kesihatan masing2.. sb lately ramai yang meninggal sb kompilasi jantung dan buah pinggang..

so.. promo omega bulan ni memang menarik sb hujung tahun..selalu buat pesta makan-makan.. kenduri kendara.. mak masak sedap sb semua org berkumpul time cuti gini..apa yg u all dpt? kolestrol makin naik.. berat badan naik.. badan jadi malas.. kulit berminyak dan kusam...utk pebgetahuan u all.. omega dr shaklee ni memang terbaik..umie pun memangamalkan omega ni dan berat memang turun..seronokkk...

selain utk turunkan berat badan.. omega sesuai utk mereka yang mempunyai masalah darah tinggi, gout, legakan batuk dan sesuai utk kanak2 yang xda fokus dalam kelas dan daya ingatan..

umie dah standbykan ready stok utk omega ni sb biasanya lepas promo memang akan ada lagi yang harga promo ni..so.. kalau ada sesiapa yangberminat nak omega harga promo ni boleh jer hubungi umie...



posted from Bloggeroid