Monday, January 27, 2014

Performance Drink...Isotonik seperti 100plus perasa Oren...

Assalamualaikum..

salah satu minuman kegemaran umie time puasa... PERFORMANCE DRINK(PD)
memang bertenaga sb ia mengekalkan air dalam badan..meh baca sikit info pasal PD ni.. bukan Port Dickson jer yang ada nama PD tau.. tp Performance Drink pun dipanggil PD gak..hehehe...

  1. Meningkatkan Daya Ketahanan Badan - Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.
  2. Membekalkan Tenaga & Daya Ketahanan Fizikal - mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh. Ia mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium dan chloride. Produk ini turut dirumuskan eklusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetapkan kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian.
  3. Mencegah Pengyahhidratan - mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan, melembapkan kulit dan kelihatan muda.
  4. Membekalkan Paras Gula - Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot. 

PD ni sesuai sgt utk para atlet, mereka yang berpuasa, sebelum dan selepas pembedahan, tidur lewat malam, keletihan, penyahhidratan otot dan kulit, vagina yang kering, cirit birit, tiada selera amakn, rendah paras gula, kepeningan dan sebagainya.

PD ni wajib ada utk stok umie sb ada permintaan gak PD ni..harganya murah dan sedap sb perasa oren... rasanya seperti air isotonik mcm 100plus tu.. saper2 pun boleh minum.. sb boleh minum utk seisi keluar...anak member umie memang minum air ni hari2.. siap simpan dalam peti sejuk sb anaknya memang suka...

Kepada yang berminat...

Untuk membuat pesanan dengan harga istimewa @ konsultansi percuma,
Hubungi saya Pengedar Shaklee Anda:

Sms/Whatsapp : Umie Sapidah (013-4215713) 
Website : athiyyah-hannani.blogspot.com 
Fb Page: Athiyyah Hannani
ID : 892572

Sunday, January 26, 2014

Master Celebration Shaklee

Assalamualaikum..

Seronoknya berhujung minggu di rumah..
alangkah bestnya aku boleh bekerja di rumah...
Bekerja dari rumah adalah salah satu impian umie...
sejak join shaklee umie dah tanam hati dan jiwa nak jadi WAHM (Work At Home Mom)

Januari 2014.. byk attend majlis Master Celebration Shaklee.. kebanyakannya dari group Jutawan..
umie pun nak ikut jejak mereka...

moga suatu hari nanti... gambar umie pun gambar besar mcm ni gak...
ni masa Master Celebration nanny umie...muda lagi dah jadi Master.. income pun dah 5 angka(RMxx,xxx.00).. skrg ni menuju ker 6 angka(RMxxx,xxx.00).. Nur Zahirah ni dulu kerja Petronas.. then berhenti kerja ada Julai 2013 sb nak consentrate buat shaklee...alhamdulillah, rezekinya mencurah...


Majlis ni ditaja oleh pihak Shaklee sebanyak RM50k.. pilih lah hotel mana, brapa org jemputan nak dijemput, nak makan apa..semua shaklee yang taja. Nak bawa 1 kampung pun boleh...hehhehe... 
salah satu sebab kenapa umie suka pergi ke program mcm ni sb ilmu.. ilmu xperlu nak bayar kalau kita nak dptkannya..time majlis ni ada sesi sharing dari master.. suka duka.. kehidupan sebelum dan selepas join shaklee..


Suatu hari nanti umie pun nak jadi seperti mereka..berjaya di dunia dan juga di akhirat..aamiin...

Kepada yang berminat...

Untuk membuat pesanan dengan harga istimewa @ konsultansi percuma,
Hubungi saya Pengedar Shaklee Anda:

Sms/Whatsapp : Umie Sapidah (013-4215713) 
Website : athiyyah-hannani.blogspot.com 
Fb Page: Athiyyah Hannani
ID : 892572

Saturday, January 25, 2014

Shaklee Halal Ker? I.S.A tu Apa?

Assalamualaikum..

Produk makanan tambahan dah makin melambak di pasaran.. dulu glamour dengan set kecantikan dan set nak slim.. mcm-mcm produk ada.. ada yang telan bentuk pil, serbuk..malahan yang sapu pun ada..

Lambakan suplemen ni dah menyebabkan ramai dah keliru nak pilih yang mana satu yang terbaik dari yang terbaik...bagi umie sebagai pengamal makanan tambahan ni... umie lebih tekan kepada produk yang halal dan tidak membahayakan kesihatan.. sb tulah umie pilih shaklee...

sekarang ni dah hotttt pasal isu HALAL produk dan Shaklee pun x terkecuali dari menerima persoalan mengenai status halal tersebut.. so bagi nak clear padangan kawan-kawan yang meragui produk makanan tambahan ni.. umie nak tunjukkan produk dari luar negara ni pun mendapat ikhtiraf dari kerajaan Malaysia terutamanya JAKIM.

Pesanan dari umie.. sblm nak amalkan suplemen ni kena siasat dulu latar belakang produk dan apa yang kita makan akan menjadi darah daging kita. Ramai juga yang bertanya kenapa logo halal Jakim x diletakkan pada botol shaklee..utk pengetahuan kawan-kawan sekalian.. logo halal Jakim ni khas utk produk keluaran di Malaysia sahaja.. kalau produk luar negara mereka akan menggunakan produk halal di luar negara tetapi jgn risau..sb produk shaklee telah disahkan status halalnya oleh I.S.A yang dikhtiraf oleh JAKIM.


sungguh pun Shaklee ni keluaran negara Barat tp still mementingkan kehalalan sesuatu produk...



Alhamdulillah..Shaklee telah disahkan HALAL oleh  Islamic Servies Of America (I.S.A)


Shaklee juga telah diikhtiraf dan diperakui oleh JAKIM.. logo halal shaklee berada di no. 56 dalam senarai tersebut..nak tengok sendiri klik ------> SINI

 Alhamdulillah.. moga terjawab segala persoalan mengenai isu halal shaklee ni.. so tak ada salahnya nak pilih makanan tambahan di dalam dan di luar negara asalkan memenuhi ciri-ciri makanan yang halal...


Kepada yang berminat...

Untuk membuat pesanan dengan harga istimewa @ konsultansi percuma,
Hubungi saya Pengedar Shaklee Anda:

Sms/Whatsapp : Umie Sapidah (013-4215713) 
Website : athiyyah-hannani.blogspot.com 
Fb Page: Athiyyah Hannani
ID : 892572

Thursday, January 23, 2014

Hempedu: DTX Complex Shaklee

Kajian menunjukkan bahawa kandungan utama di adlam Shaklee DTX Complex; eksrak biji benih pokok tisel menyokong keupayaan badan menghasilkan protin bagi membantu menjana semula sel-sel hati.

DTX Complex mengandungi bahan ekstrak yang sgt penting dari biji benih pokok susu tisel yang menghasilkan 80% silyman. ia turut mengandungi bahan-bahan yang digabungkan secara unik dan saintifik; ekstrak daripada Schizandra dan cedawan Reishi (herba yang kaya dengan anti-oksida) dan ekstrak daripada dendelion, kunyit dan articok (herba yang membantu mengekalkan aliran hempedu)

Hati merupakan organ terbesar di dalam tubuh manusia dan berkeupayaan dalam membina semula. Contohnya, serangan jantung akan merosakkan otot atau organ jantung. Tetapi serangan kepada hati akibat pengambilan alkohol berlebihan boleh merosakkan hati. Namun, Hati mampu membaiki organnya sendiri. hati boleh di anggap sebagai INDUSTRI PEMPROSESAN dalam tubuh manusia.

Fungsi Hati: 

1. Rembesan Hempedu 
-  Cecair rembesan ini disimpan di dalam pundi hempedu untuk dikeluarkan apabila perlu ketika penghadaman. Hempedu adalah perlu untuk pencernaan lemak; ia memecahkannya kepada lapisan yang lebih kecil (small globule). Hempedu juga menukarkan vitamin larut lemak; A, D E, F, K, dan membantu mengasimilasikan kalsium. Hempedu juga menukarkan Beta Karotena kepada vitamin A.

2. Bertindak Sebagai Detoksifikasi
-  Metabolisme protin dan penapaian bakteria makanan dalam usus menghasilkan ammonia yang didetoksifikasi oleh hati. Hati mengawal metabolism protin. Untuk detoksifikasi amonia, hati juga menggabungkan bahan-bahan toksin termasuk sisa metabolik, sisa racun serangga, dadah, alkohol dan bahan kimia dengan bahan-bahan lain yang kurang toksik. Bahan-bahan ini kemudiannya dikumuhkan dari buah pinggang. Oleh itu, dalam usaha untuk mempunyai fungsi hati yang betul, anda juga mesti mempunyai fungsi buah pinggang yang betul.

3. Mengawal Paras Gula dalam Darah
-  Dengan menukarkan tiroksima - hormon tiroid, ke dalam bentuk yang lebih aktif. Penukaran yang tidak mencukupi oleh hati boleh menyebabkan hipotiroidisme. Hati mewujudkan GTF (faktor tolensi glukosa) dari kromium dan glutation. GTF diperlukan oleh insulin untuk mengawal paras gula dalam darah dengan betul. Gula yang berlebihan akan disimpan dalam badan sebagai glikogen, dan kemudian ditukar kembali kepada gula apabila diperlukan untuk tenaga. Hati juga memecahkan hormon seperti estrogen adrenalin dan insulin.

4. Penting dalam Metabolism Lemak
- Penting di dalam sintesis asid lemak dari asid amino dan gula, iaitu ketika pengeluaran kolestrol, lipoprotein dan phospholipid, dan ketika pengoksidaan lemak untuk menghasilkan tenaga. Di mana, makanan berlebihan akan ditukarkan kepada lemak di dalam hati, yang kemudian diangkut ke tisu lemak badan untuk penyimpanan.


Hubungi umie: 0138213930 @ 0134215713

Wednesday, January 22, 2014

Herblax Shaklee



Ramuan asa produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semulajadi:

Alfalfa leaves
senna leaves
anise seed
blue malva flower
buckhorn bark
licorice root
rhubard root
fennel seed
culver's root

Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk kegunaan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

umie dah try makan herblax ni.. memang berkesan nak membuang dan perut pun boleh kempis gak...
Dengan pengambilan Herbalax ni membantu:

  • Pembersihan najis yang tersekat
  • merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu masalah sembelit
  • tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengambalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit
  • mengempiskan perut
  • ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas, sebagai minuman teh herba.
masa umie makan herblax ni.. ambik masa 8jam dari start makan tu memang akan ke toilet.. bagi umie kekerapan makanan yg kita makan pun boleh ulang alik ke toilet gak..heheh...kadang-kadang bergantung kepada individu gak tp umie memang puashati makan herblax sb perut memang nampak kempis dari sebelum ni sb kalau simpan lama bahan buangan yang tidak dikeluarkan ni boleh menyebabkan kanser kolon.. sereemmm....

Tuesday, January 21, 2014

Mata Malas atau Lazy Eyes (Shaklee)

Assalamualaikum...

Mata Malas @ Lazy Eyes
rasanya baru 2 kali umie dgr masalah mata ni...itupun dari anak shaklee umie sendiri yang bertanyakan sb ada customer yang mencari suplemen utk lazy eyes ni...
gejala lazy eyes ni biasa berlaku pada kanak dan tidak di rawat semasa kecil akan menyebabkan ia akan berlanjutan sehingga dewasa. Ketajaman mata akan berkurangan.

gambar yang pertama itu adalah lazy eyes..

ada sesetengahnya akan berlaku pada sebelah mata sahaja ada ada yang kedua-dua belah mata... lazy eyes ni kalau ikutkan ayat kampungnya adalah juling.. ada yang kata juling air lah.. juling ayamlah.. hihihi...

jadi.. kalau mata juling biasanya kita akan gunakan sebelah mata yang elok sahaja dan sebelah lagi akan menjadi mata malas atau lazy eyes..

supelemen shaklee yang di galakkan utk lazy eyes ini adalah Vivix, Carotomax, Collagen Powder, Vita c Plus, B complex, ESP, Ostematrix, Mealshakes dan Vita E.


Untuk kanak-kanak boleh amalkan minum mealshakes utk membantu mereka lebih fokus..


Selain pengambilan suplemen.. kanak2 digalakkan untuk menutup sebelah mata yang baik dan menggunakan sepenuhnya mata yang lazy eyes supaya ia lebih fokus dan latih utk menggunakan mata tersebut.
Apabila hanya menggunakan sebelah mata sahaja ia akan menyebabkan mata malas dan hanya akan bergantung kepada  sebelah mata sahaja...

Moga apa yang umie sharekan ni akan bermanfaat utk semua..

Berminat utk consultation suplemen utk lazy eyes boleh jer pm umie 0134215713 atau fb page Athiyyah Hannani..




sumber:
1. http://www.eyedeology.ca/understanding-lazy-eye/
2. http://www.merdeka.com/sehat/apa-itu-mata-malas.html
3. http://www.tanyadok.com/kesehatan/deteksi-dini-mata-malas-lazy-eye-pada-anak

Set Breastfeeding atau Set Menyusu Shaklee : SUPPLY VS DEMAND

 Assalamualaikum...


Set BREASTFEEDING SHAKLEE.. ingat yang vitamin Shaklee BUKAN UNTUK TAMBAH SUSU / BANYAKKAN SUSU..
Vitamin ni membantu secara xlangsung untuk membanyakkn susu ibu - apabila prinsip asas SUPPLY vs DEMAND dibuat..
iaitu kekerapan pam + direct feeding.. lg kerap baby menyusu + pam, maka lebih banyak susu terhasil.

Set Breastfeedinsg Shaklee atau Set Menyusu Shaklee terdiri daripada beberapa vitamin yang lengkap untuk kesihatan ibu dan juga anak yang menyusu.

1. Vitalea@ Multivitamin dengan formula zat besi :  ianya adalah multivitamin beserta iron sangat penting utk pembentukan darah dan sel. Vitalea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid@ beguk(penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea kita). Pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang.

2. B complex : lengkap dengan 8 kumpulan B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil..dan wajah berseri..inlah rahsianya ..B for Beauty.

3. Vitamin C : sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan...dan kulit lebih cantikkk.

4. Alfalfa : raja segala tumbuhan, membantu meningkatkan imunisasi, mengandungi kalsium dan bagi ibu-ibu yang menyusu
ia sangat membantu  mencepatkan penghasilan susu ibu.

5. Kalsium@ Ostematrix : Dalam susuibu, antara komposisi vitamin yang tinggi ialah kalsium. Kalsium penting untuk bina darah, bina tulang, gigi dan saraf dalam tubuh manusia. Bagi ibu yang menyusu, pengambilan kalsium tidak boleh dipandang remeh. Bagi ibu2 yang tidak menjaga dan mementingkan pengambilan kalsium dalam diet harian, maka kalsium untuk penghasilan susuibu akan diserap dari yang sedia dalam tubuh ibu. Jika perkara ini berlarutan dan si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini
maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. Sebab itu pengambilan sumber kalsium tidak boleh dipandang ringan sama sekali. Jika perasan ada sesetengah ibu yang apabila melalui menstrual (period) susunya akan merundum...ini disebabkan kekurangan kalsium yang kritikal di saat badan mengeluarkan darah kotor yang perlu disingkir.

6. ESP @ Energizing Soy Protien : Komposis vitamin utama dalam susuibu ialah protien. Protien adalah makanan sel. Sel tak kenal nasi lemak, air soya atau tempe tetapi sel hanya perlukan protien iaitu khasiat dari makanan yang diambil. Protien berfungsi mengekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu. Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan. Pembinaan hormon, enzim dan antibodi memerlukan protien. Selain itu protien dikatakan membantu mengawal keseimbangan asid bes untuk mengangkut nutrien dan sumber tenaga.Protein sangat sensitif. Ianya wujud pada suhu badan kita dan mudah terhapus pada suhu yang tinggi. Apabila kita memasak sumber protien seperti ikan goreng pada suhu yang tinggi, hakikatnya banyak protein yang telah musnah semasa proses memasak itu sendiri.

Monday, January 20, 2014

Alfalfa Complex Shaklee

Alfalfa Complex Promo Januari 2014
nak dapatkan harga promo.. boleh jer pm umie..
fb age: athiyyah hannani/0134215713(wa)

Perbezaan Alfalfa:

Alfalfa Complex merupaakn Formula Shaklee Signature yang padqa asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee dalam tahun 1950an.

Diperbuat daripada tanaman Alfalfa (Medicago sativa) secara organik di California yang bebas dari pestisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos/baja bebas kimia. Alfalfa juga dikenali sebagai "Raja Segala Tumbuhan". Medicago Sativa memiliki gred yang paling tinggi dikalangan tumbuhan alfalfa. Tumbuhan ini mengambil masa sekurangnya 2 tahun utk membesar dan akarnya boleh mencapai sehingga 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi. Daun alfalfa dari Shaklee hanya dituai apabila ia telah mencapai tahap kematangan mutlak. Daun alfalfa yang telah matang kaya dengan klorofil. Daun-daun ini dikeringkan dengan udara secara semulajadi bagi membekalkan nutrisi yang terkandung di dalamnya. Manakala bahagian lain yang tidak penting dilupuskan.
Kemudian daun-daun yang telah dikeringkan akan dibiarkan menjadi serbuk sebelum dikompres menjadi tablet. Keseluruhan proses ini dijalankan dibawah pengawasan dan kawalan Shaklee yang sangat ketat dan teliti. Setiap tablet mengandungi 300mg alfalfa.

Manfaat Utama:

Tumbuhan yang sangat kaya dengan pelbagai nutrisi -  Alfalfa telah digunakan oleh manusia sejak lebih dari 2500 tahun dan telah dikenalpasti sebagai makanan yang paling kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian. Ia membekalkan nutrisi yang mana kebanyakannya tidak terdapat di dalam buah-buahan mahupun sayuran. Ia kaya dengan protin, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia. 10 biji alfalfa menyediakan nutrisi yang menyamai segelas susu.

  • Mencuci hati, darah dan usus - ini adalah makanan yg sgt beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.
  • Melawan Alahan -  memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete foot) dengan berkesan.
  • Baik untuk perubahan patalogi di dalam usus dan perut -  memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.
  • Menyingkirkan lemak dan kolestrol - kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol.
  • Melawan tumor - memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.
  • Melegakan keletihan -melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit
  • Mencegah/merawat atritis - melegakan sakit atritis dan kesakitan.

Set Cadangan yang sesuai:


  1. Set Menyusu
  2. Set Kesuburan
  3. Set Alergik/resdung
  4. Set Bau Badan/Nafas Berbau
  5. Set Perokok
  6. Set Pundi Hempedu
  7. Set Pencernaan
  8. Set Sembelit
Untuk masalah lain... boleh direct pm umie...utk consultation percuma dari umie

Wednesday, January 8, 2014

Alfalfa Shaklee

Assalamualaikum

dah lama blog x berupdate..anyway.. walaupun x berupdate tp ada gak customer contact melalui blog ni...terima kasih...

alhamdulillah.. sepanjang join shaklee selama setahun.. ...weeee... i like alfalfa... alafalfa ni raja segala tumbuhan.. so.. kalau apa2 set berkaitan shaklee harus ada alfalfa sb alfalfa ni bagus diamalkan seblum kita ambik apa2 vitamin supaya mudah diserap dlm badan sb toksin dah kena singkir... nyahhhh dr dalam badan....


Alfalfa ni adalah organik sb bebas dari pestisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos/ baja bebas kimia. Dikenali sebagai "RAJA SEGALA TUMBUHAN".. Aflafa ni mengambil masa sekurangnya 2 tahun utk membesar dan akarnya boleh mencapai sehingga 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi.

Alfalfa telah digunakan oleh manusia sejak lebih dari 2500 tahun dan telah dikenalpasti sebagai makanan yang paling kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian. ia membekalkan nutrisi yang mana kebanyakkannya tidak terdapat di dalam buah-buahan mahupun sayuran. Ia kaya dengan protin, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia. 10 biji alfalfa menyediakan nutrisi yang menyamai segelas susu.


Manfaat

  • Mencuci hati, darah dan usus - ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.
  • Melawan Alahan -  memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air ( athlete's foot) dengan berkesan.
  • baik untuk perubahan patalogi di dalam usus dan perut - memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatatis dan sembelit.
  • Menyingkirkan lemak dan kolestrol - kajian klinikal terbukti bahwa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. hanya alfalfa sahaja mengandungi saponin seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol.
  • Melawan tumur -  memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor
  • Melegakan keletihan - melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit.
  • Mencegah/merawat atritis- melegakan sakit atritis dan kesakitan

Berminat utk mendapatkan Alfalfa .. boleh menghubungi umie 0134215713(Whatsapp)