Tuesday, September 30, 2014

Shaklee dan Pos Laju

Shaklee 

Banyak kaedah nak pos barang Shaklee kepada customer. Biasanya umie akan pos direct dari shaklee menggunakan perkhidmatan GDEX atau CITY LINK bergantung kepada lokasi customer tersebut.
Atau umie akan menggunakan perkhidmatan pos laju. Barang akan Shaklee hantar kepada umie melalu GDEX dan umie akan pick up barang di GDEX yang berdekatan.

Pos Laju

Hampir setiap hari akan ada saja order dari customer untuk umie hantar ke pos laju.
Kalau dulu segala barang Shaklee umie akan guna alamat ofis sb senang pihak GDEX nak hantar sb kalau guna alamat rumah, semua org keluar bekerja..tapi sekarang dah tak boleh nak hantar barang ke alamat ofis.. so umie akan pergi pick up sendiri di GDEX yang berdekatan dengan rumah. dekat tak dekat pun pergi balik lebih kurang 38km mater dari rumah. Begitu jugak dengan pos laju, umie akan hantarkan brang pos laju ke pos laju Banting atau Pos laju Bangi mana semapt umie nak pos.



Kalau dekat waktu nak closing Shaklee setiap bulan memang akan ada barang yang akan dipos  lebih dari biasa.


Monday, September 29, 2014

HQ Shaklee dah pindah


HQ Shaklee

Dah sebulan Shaklee beroperasi di bangunan baru setelah berpindah dari Empire Subang ke Sunway Pinnacle di Bandar Sunway.

Semasa di pejabat Shaklee yang lama, rasanya tak sampai 10 kali umie ke sana, sebab semua urusan adalah melalui online lebih mudah dari merempuh jalan sesak ke Subang.

Sekarang, HQ Shaklee Malaysia dah berpindah ke bangunan baru The Pinnacle di Bandar Sunway berdekatan dengan Sunway Lagoon.. memang dekat sangat. Nak jalan kaki ke Sunway Piramid Shopping Mall pun boleh tp berpeluh gak la...hehhehe




gambar dari mr. Google

Friday, September 26, 2014

Cinch Energy Tea Mix OOS

Cinch Energy Tea Mix

Selain Cinch Shake Mix, Cinch ni pun ada teh@tea mix jugak... sedap...
umie dah guna 2 kotak.. minum pun jarang-jarang..
kalau yang suka bersenam.. sesuai sgt la minum teh ni.. yang nak buat kerja rumah pun boleh.. peluh menitik nitik..

umie suka kalau campur Performance Drink.. lagi sedap.. rasa air ais lemon tea.. tak perlu dah nak letak lemon.. minum gitu jer pun ok...suam dan sejuk pun boleh.

Tp sayang Out Of Stock la pulak.. baru nak g restock hari ni tadi...

Tak per-tak per.. kita tunggu kalau dah ada stock kita restock balik k...



Page : https://www.facebook.com/AthiyyahHannani
No. Hp: 013-4215713 (sms/whatsapp) - 013-8213930 (sms/call)
Emel: shafiedah_n@yahoo.com
COD: Putrajaya, Bangi, Sepang, Nilai, Banting
Pos: Ke seluruh Malaysia dan luar negara

Nasi lemak Air Kosong

Nasi Lemak

Biasa kita dengar orang sebut nasi lemak kopi o... tp umie makan nasi lemak air kosong...hehehe
Umie suka sgt makan nasi lemak yang dibalut dengan daun pisang, sambail nasi lemaknya ala-ala rasa sambal nasi lemak di Sarawak.. rasa manis dan pedas sikit..

Petang tadi balik dari kerja, terus ke pasar malam di taman rumah umie.. pasar malam kecik jer.. ada beberapa gerai yang menjual makanan, itu pun tak sampai 10 buah gerai. dapatkan u all imagine gerainya banyak mana...hehehe

Nasi Lemak Sedap

Biasanya kalau nak beli nasi lemak memaang akan cari yang ada daun pisang.. aroma daun pisangnya tu yang membuatkan rasa nasi tu sedap. Nak pergi dapatkan daun pisang memang tak akan dapat kalau kat bandar mcm ni.. aklau ada pun kat pasar borong.

Nasi lemak di tamna umie ni dan nasi lemak yang tiap-tiap hari umie lalu kat pejabat JAKIM tu pun sedap.. ada seorangn makcik yang jual nasi lemak dengan harga RM1.30 kalau tak silap umie.

Nasi lemaknya ada telur, ikan masin bulu ayam, kacang, ikan bilis, sambal pun sedap...tp dah 4 hari umie lalu kat situ makcik tu tak meniaga. Kata mereka saudara makcik tu meninggal dan kalau ada pun sebab lain, banyak tempahan nasi lemak pun makcik tu tak meniaga..Nasib baik hari ni ada pasar mlm kat taman umie boleh la beli. tu yang jam 1130mlm baru makan...


Nasi Lemak Air Kosong

Disebabkan dah malam dan malam umie tak minum air manis.. so nasi lemak umie makan bersama air kosong jer.. tp, vitamin umie pun kena telan. 2 bj Phytocol-St nak cegah kolestrol menempel di dalam badan. Lagilah kalau nasi lemak ni memang favorite rakyat Malaysia.

Kalau pergi ke mana-mana hotel kat Malaysia ni mesti ada jer menu nasi lemak.. walaupun demikian, ada nasi goreng, nasi lemak jugak orang cari. kat rumah pun sama, nasi goreng paling simple nak buat tp ramai yang request nak makan nasi lemak yang byk bahan dan rencahnya.

Umie buat post pasal nasi lemak malam ni sb nak tunggu nasi tu hadam dlm perut ni.. karang kalau lepas makan terus tidur, makin berlemak la jawabnya nanti kan..hehhe

So, kalau ada yang terngidam tengok post umie ni, esok pagi boleh jer g cari nasi lemak..
kalau x jumpa, pergi la ke stesen minyak Petronas, mesti ada jer yang jual nasi lemak pagi-pagi.

ok.. Salam Jumaat yang Barakah....Assalamualaikum.



Page : https://www.facebook.com/AthiyyahHannani
No. Hp: 013-4215713 (sms/whatsapp) - 013-8213930 (sms/call)
Emel: shafiedah_n@yahoo.com
COD: Putrajaya, Bangi, Sepang, Nilai, Banting
Pos: Ke seluruh Malaysia dan luar negara

Thursday, September 25, 2014

Pizza Hut Sedap dan telan Lecithin

Pizza Hut

Aktiviti umie sebelum gaji.. biasanya 2 hari sblm gaji.. awal-awal dah ngidam nak makan macam-macam.. antara port makan terbaik adalah Kenny Rogers dan Pizza Hut..

Ingat balik kerja petang semalam nak tapau jer pizza kat Presint 15 Diplomatik Putrajaya tp husband pulak ajak g Jusco Equine..Sekarang ni Pizza Hut tengah buat promo untuk regular pizza yang harga asalnya RM24.80 dans sekarang ni RM15 jer...kalau ambik pizza harga RM15 so.. yang lain-lain pun kena ala carte... so lebih untung ckit ambik set la..hehhehe..

Menu Pizza Hut

Actually, pergi pizza hut kadang-kadang tak tahu pun ada menu baru. So petang semalam try gak la pizza hut yang untuk meat lover..

Meat Lover
Meat Lover
Banyak jugak la dagingnya... dan rasanya seakan rempah..dan kalau u all perasan.. yang hitam tu rempahnya.. mula-mula tengok mcm alfalfa pun ada.. umie pun x pasti ramuannya apa... tapi yang pasti boleh beli dan makan lagi... ingat Jumaat ni nak PHD ke ofisla... dekat jer dari Presint 15 ke Presint 1 tu..hehhe

Lecithin

Lepas makan pizza, telan pulak lecithin. Sekarang ni umie dah tak perlu risau...Lecithin umie makan tak skip... Lecithin ni jugak kadang-kadang boleh buat kita rasa kenyang dan kalau kita makan makanan yang berlemak ni lemak tu boleh terurai dengan tindakan lecithin ni.. jadi lemak-lemak tu pun tak akan menempel di dinding usus dan salur darah kita dan ia juga bagus untuk kolestrol.
Lecithin ni umie dah lama makan sejak dari tahun lepas lagi dan tak pernah skip pun. 
Sebab makan lecithin ni badan rasa ringan jer...yerlah.. lecithin ni ejen pembakar lemak dan lepas telan lecithin ni badan akan berpeluh... ada yang makan lecithin ni akan rasa pening.. itu tandanya healing crisis@krisis penyembuhan, jadi kena la minum byk air kosong okay.

Alfalfa

Masa tengah makan pizza tu, husband umie kata.. "rempahnya seperti alfalfa yang awak makan tu.."
Umie rasa nak tergelak pulak, begitu concernednya husband umie dengan vitamin yang umie makan selama ni... i loopppp u lah...hehhehe.

Umie makan alfalfa ni sb nak detok dan bagus untuk wanita dan juga lelaki. Banyak khasiatnya sb dialah raja segala tumbuhan.

Makan Alfalfa dan lecithin sangatlah best sb xperlu nak simpan makanan lama-lama dalam perut.. cukup jam keluarkan..hehehhe..

ok.. cukuplah review pasal pizza tu.. kalau ada makanan lain umie review lagi k.. yang pasti lecithin dan alfalfa wajib makan lepas tu okay...


Page : https://www.facebook.com/AthiyyahHannani
No. Hp: 013-4215713 (sms/whatsapp) - 013-8213930 (sms/call)
Emel: shafiedah_n@yahoo.com
COD: Putrajaya, Bangi, Sepang, Nilai, Banting
Pos: Ke seluruh Malaysia dan luar negara

Monday, September 22, 2014

Saper Suka Makan Tongkeng Ayam?

Ayam

Ayam adalah sejenis haiwan omnivor(maserba) yang makan apa sahaja dari bijian, daau-daun dan serangga.
Kalau ayam ternakan biasa diberi makan makanan khas seperti bijirin dan sumber protein.
Ayam boleh dimasak dengan pelbagai cara iaitu masakan kari, kurma, masak merah dan sebagainya mengikut citarasa masing-masing.


www. athiyyah-hannani.com

Setiap Minggu ke UPSI

Universiti Pendidikan Sultan Idris

Nama singkatannya UPSI... 
Dulu UPSI ada 1 kampus jer.. sekarang dah ada 2... kolej pun dah banyak.. kolej baru dan kolej lama.. 
umie tahu bukan sebab umie pernah belajar kat sana.. tp abg ipar umie dulu pun pernah blajar kat sana itu pun tahun 1993 gitu la.. dan sekarang ni anak dia pulak g sambung belajar di UPSI ambik jurusan Sains Sukan (Rehabilitasi).
Rupanya.. umie ingatkan UPSI ni khas utk cikgu-cikgu jer.. tp kalau jurusan bukan cikgu pun ada...

Pada 2 September 2014 pergila melapor diri kat sana bersama mak ayahnya.. umie dan husband pun ikut sekali sb husband yang drive.

Peti Surat Bilik

Di UPSI ni mereka duduk serumah mcm apartment kecik yang ada 3 bilik 6 org serumah.. ada ruang tamu, bilik mandi n bilik air.. pantry pun ada cuma xda dapur tempat memasak. 
Sayng pulak umie xda ambik gambar. 
Setiap bilik pulak ada peti surat masing-masing..

Nak dijadikan cerita... ingatkan boleh la nak pos brg ke situ.. tp ada masalah pulak.. kalau nak pos brg.. kena ambik sendiri kat pejabat pos..

So..1st week di bulan September umie dah pergi ke UPSI.. 2nd week pulak pergi lagi nak hantar kasut sukan anak saudara umie ni.. nak pulak kasut Line 7.. bersungguh-sungguh pergi cari kasut tu.. sb kalau nak beli saiz lain.. karang tak muat and besar pulak kat kaki kan.. saiz pulak nak saiz 4... tp yang ada saiz 5.. beli jer la.. nasib baik muat..hehhee


beli 2 pasang terus.. dan dapat diskaun pulak tu.. alhamdulillah... dulu umie penggemar kasut brand ni gak utk main batminton.. tp yang jenis ni utk lari n jogging jer...

2 kali ke UPSI bukan setakat 2 kali.. tp 3 kali... next trip ke UPSI umie sambung lain kali k... next entry pulak yer... so.. jam dah kul 2 petang.. jom sambung buat kerja ofis pulak yer...


Page : https://www.facebook.com/AthiyyahHannani
No. Hp: 013-4215713 (sms/whatsapp) - 013-8213930 (sms/call)
Emel: shafiedah_n@yahoo.com
COD: Putrajaya, Bangi, Sepang, Nilai, Banting
Pos: Ke seluruh Malaysia dan luar negara

Sunday, September 21, 2014

Shaklee Bisnes Keluarga


Shaklee

Ramai yang dah kenal shaklee.. dan ramai jugak yang dah join shaklee..
Join Shaklee bukan sekadar sebagai pengguna tp sebagai sumber pendapatan tetap mahupun side income.
Buat sambil-sambil duduk rumah, isi masa lapang dan ada yang jadikan Shaklee sebagai punca pendapatan sebenar.

Shaklee Bisnes

Kenapa umie terjebak dengan bisnes Shaklee?
Jawapannya cukup mudah.. untuk bantu keluarga dan orang lain yang perlukan bantuan umie.
Keluarga umie pun buat bisnes tp bisnes kuih, kek n biskut jer... tp umie lebih minat bisnes online dan yang melibatkan ubat-ubatan.. so sebab itulah umie boleh terjebak dengan bisnes shaklee ni...



Shaklee Bisnes Keluarga

Dalam Shaklee.. bukan setakat keluarga sendiri yang boleh berkembang tp keluarga shaklee umie pun boleh berkembang.
Dari 1 downline skrg ni dah hampir 100 downline umie termasuk anak, cucu, cicit Shaklee.
Walaubagaimana pun umie cukup bahagia dan berbangga dengan keluarga shaklee umie sb masing-masing mempunyai matlamat yang mengubah ekonomi keluarga dan lebih banyak membantu orang lain.. alhamdulillah.

Shaklee ni boleh dijadikan sebagai bisnes keluarga sb boleh diwarisi turun temurun dari kita sendiri sehinggalah generasi selepas kita.


Page : https://www.facebook.com/AthiyyahHannani
No. Hp: 013-4215713 (sms/whatsapp) - 013-8213930 (sms/call)
Emel: shafiedah_n@yahoo.com
COD: Putrajaya, Bangi, Sepang, Nilai, Banting
Pos: Ke seluruh Malaysia dan luar negara

Thursday, September 18, 2014

Lecithin, penguat daya ingatan dan menyelimkan badan


Lecithin

Lecithin ni adalah vitamin favorite umie... start dari awal berkecimpung dengan shaklee dan sblm join shaklee umie dah amalkan lecithin ni..Lecithin ni adalah antara produk HOT sb sentiasa laris sb ia berkebolehan untuk membakar lemak dan mengawal kolestrol dalam badan.

Untuk pengetahuan anda, lecithin ni dari kacang soya yang organik non-gmo.

Setiap kapsul lecithin ni mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol.
Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.







Apakah fungsi Lecithin?


  1. Membantu tubuh dalam menyerap vitamin A, D, E dan K yang larut-lemak.
  2. Menghalang enapan lemak dihati, sirosis hati dan hati berlemak. Juga membantu memulihkan kesihatan hati.
  3. Lecithin bertindak sebadai "pembersih" salur darah,pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisme lemak, kolestrol dan trigliserid di dalam tubuh.
  4. Menghalang obesiti. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.
  5. Membentuk membran sel, melembapkan dan menghaluskan kulit untuk kulit yang cantik, mengaktifkan metabolisme sel dan melambatkan penuaan.
  6. Menghalang platelet darah dari mengaktifkan tisu gegelung di dalam salur darah, seterusnya mempertingkatkan alergi seperti penyakit kulit - dermatits, demam alergi
  7.  90% dari batu karang terjadi dari kolestrol, lecithin mengemulsi kolestrol berlebihan untuk menyekat kejadian batu karang.
  8. mengandungi kolin yang membentuk penghantaran untuk saraf kranial yang mempertingkatkan kuasa pembelajaran, memperbaiki daya ingatan, menghalang Alzheimer dan meringankan stress. Wanita hamil harus mengnambil jumlah lecithin yang secukupnya untu pembesaran sihat janin.
  9. Memperbaiki  tekanan darah tinggi dengan menghalang arteriosklerosis, menggalakkan peredaran darah.
  10. Kajian telah membuktikan masalah prostat dan urethra lelaki dapat diperbaiki dengan pengambilan kuantiti lecihin yang banyak.
  11. Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, ianya melembapkan usus dan meleraikan toksin didalam usus.
OOO.. byk tu fungsi lecithin..harga berpatutan dan mampu milik.. nak tahu lebih lanjut boleh hubungi saya untuk mendapatkan harga diskaun.



Page : https://www.facebook.com/AthiyyahHannani
No. Hp: 013-4215713 (sms/whatsapp) - 013-8213930 (sms/call)
Emel: shafiedah_n@yahoo.com
COD: Putrajaya, Bangi, Sepang, Nilai, Banting
Pos: Ke seluruh Malaysia dan luar negara

Tuesday, September 16, 2014

Hadiah Shaklee 180


Hadiah

Sebut jer pasal hadiah mesti ramai yang suka kan..
Umie pun sama.. suka sangat dapat hadiah dan umie nak bagi hadiah pun suka..
Semenjak join Shaklee ni banyak jugak umie dapat hadiah dari upline..contohnya loket emas 2 biji.. gelang tangan, keychain dan terkini pen shaklee 180 degree



Sampaikan umie xtak tau nak balas apa kat upline umie ni..


Mereka semuanya baik-baik dan pemurah hati.. no wonder la mereka dapat income yang banyak sb sikap mereka yang bermurah hati.

Shaklee 180 degree




Actually pen ni dari super upline umie yang pergi ke US baru-baru ni tadi..
kalau di sana... ada produk 180 utk program menurunkan berat badan

Kenapa ia di panggil 180?




ni adalah kenapa ia dipanggil 180 iaitu:
90 days to lose the weight + 90 days to learn how to keep it of so jumlahnya adala 180 hari to a healthier and happier you...


inilah produk Shaklee 180 tu..

kalau di Malaysia..set ni utk yang menurunkan berat badan dan shape up


kalau nak menurunkan berat badan kena konsisten.. sb tulah produk shaklee di luar negara mereka bagi gelaran 180 hari secara konsisten.

Nak slim dan shaklee 180

Walaupun di Malaysia tak ada produk shaklee 180 ni.. tp shaklee Malaysia ada set slim dan shape up.. so.. nak turunkan berat badan kena konsisten okay...
rasa cemburu menguasi diri apabila org lain boleh menurunkan berat badan..

Jika ingin mencuba produk shaklee boleh jer pm umie dan consultation secara percuma akan diberikan kepada anda.

No. Hp: 013-4215713 (sms/whatsapp) - 013-8213930 (sms/call)
Emel: shafiedah_n@yahoo.com
COD: Putrajaya, Bangi, Sepang, Nilai, Banting
Pos: Ke seluruh Malaysia dan luar negara

Monday, September 15, 2014

Ruang dan Peluang


Ruang

Dalam family umie.. ramai yang pandai memasak berbanding umie.. mak, kakak dan abang lebih prefer untuk buat kek dan biskut.. tp umie?

Sebenarnya umie kalau nak berbisnes ni memang pemalu sikit.. kalau membeli tu memang cepat jer.. suka support bisnes org lain..

Sebelum ni umie pernah buat bisnes tudung online.. dan pernah gak bawa tudung ke ofis.. nasib baik ada kawan umie yang ringan mulut jer bagi tau org yang umie jual tudung.. kalau umie memang berat la nak berckp.. dan mudah kesian kat org kalau letak brg mahal-mahal..




Peluang

Dalam hidup ni..kalau kita xdpt ambik peluang.. memang kita akan jadi org yang ketinggalan.
dan peluang tu kadang-kadang cuma akan datang sekali jer seumur hidup.. kalau ada pun kali kedua mungkin tak akan sama seperti kali pertama.

Time buat bisnes tudung dulu, umie banyak stuck kat modal.. sb ada kawan-kawan yang beli tudung akan bayar hujung bulan.... tunggu gaji.. kadang-kadang tudung harga RM10 pun nak kena tunggu hujung bulan...

kalau kita tak rebut peluang... time tudung tengah glamour kita tak dapat nak ambik stok sb modal..

so.. sb kekangan modal.. umie stop buat bisnes tudung..

Ruang dan Peluang

Now.. umie dah kembali balik buat bisnes..
Bisnes yang buat umie rasa enjoooyyy...rasa best.. dan rasa dihargai...

Tak pernah umie akan bermimpi buat bisnes yang biasa org akan sinis memandang bisnes MLM..
umie pernah join MLM tp x serius.. just setakat guna produk sahaja..selebihnya upline umie tak bagi tahu apa..every month beli produk utk kegunaan sendiri sahaja.

Bisnes MLM yang umie join ni lebih baik dari yang sebelum ni..
yang penting ia bukan sistem piramid.. kita boleh luaskan bisnes.. sedalam dan selebar yang mungkin tanpa kita perlu mengatur downline-downline..

Untuk menjadi lebih sihat, kita tak perlu nak berhutang sb sihat itu lebih penting dari segalanya.. sb harga utk sihat itu lebih mahal dari pakaian kita pakai, handbag kita guna, rumah yang kita duduk dan kereta mahal yang kita guna..

Ruang dan Peluang datang sekali

Umie berharap bisnes yang umie buat ni akan lebih ramai lagi org lain yang umie akan bantu dan ingin mendapatkan bantuan dari umie.

Peluang untuk buat bisnes ni bermula dari ayah umie yang mengalami stroke..kemudian ibu umie yang sedang menghadapi sakit buat pinggan..

kedua ibu dan ayah umie adalah pendorong umie untuk umie buat bisnes ni..alhamdulillah.. umie pun mendapat restu dan sokongan dari suami umie sendiri.

Shaklee Independent Distributor (SID)

Now.. setelah bergelar Shaklee Independent Distributor hampir 2 tahun, umie sgt seronok untuk join MLM ni..

Baru umie dapt tengok potensi umie sendiri sebagai distributor dan sebagai leader sb agak mustahil bagi umie yang pemalu ini dapatkan melahirkan 7 orang leader di bawah susur galur umie sendiri.

Moga mereka akan menjadi leader yang semakin bersemangat untuk membantu lebih ramai org lagi..aamiin..

Umie  adalah SID di sekitar kawasan Putrajaya, Banting, Dengkil, Sepang, Nilai dan seluruh Malaysia. Ingin mendapatkan khidmat nasihat mengenai produk shaklee, boleh hubungi melalui whatsapp/sms 013-4215713.


Page : https://www.facebook.com/AthiyyahHannani
No. Hp: 013-4215713 (sms/whatsapp) - 013-8213930 (sms/call)
Emel: shafiedah_n@yahoo.com
COD: Putrajaya, Bangi, Sepang, Nilai, Banting
Pos: Ke seluruh Malaysia dan luar negara

Monday, September 1, 2014

Promo September 2014 (Collagen Powder & Mealshakes)

Blog dah lama x berupdate...
alhamdulillah..kerja dirumah untuk mengupdate blog akan menjadi semakin lancar lepas ni..
umie dapat hadiah birthday in advance dari husband.. dapat personal komputer sendiri.. sebelum ni buat kerja guna netbook jer.. rasa x selesa nak buat apa2 kerja..

Ibu...ibu.. ayah..ayah.. skrg ni tgh mega sales kat shopping mall... Air asia pun tgh buat promo sehingga penerbangan tahun depan..

Umie ni bukan nak cerita pasal mega sales, promo air asia.. tp umie.. nak buat promo pasal collagen powder dan mealshakes ni haaaa...


Dulu.. kalau beli mealshakes yg free 1 kena beli 6 bj br dapat free 1.. tp kali ni.. kalau yang nak beli 3 pun umie terima gak.. Buy 3 free 1..kalau nak lebih pun boleh..
.
1. Buy 3 free 1
2. Buy 6 free 2
3. Buy 9 free 3
4. Buy 12 free 4
5. Buy 16 free ???

Saper nak jawab?? Umie ada special FREE utk u all...kalau beli promo mealshakes ni...

Cepat2.. sementara stok masih ada...

 

Promo September 2014

alhamdulillah sekali lagi bulan ni promo memang cukup hebat untuk semua pengedar shaklee..syukur sangat-sangat.. Allah makin luaskan pintu rezeki setelah isu israel...now.. we all akan bangkit semula..

Bulan September 2014 promo hebat iaitu Collagen Powder dan juga Mealshakes. Last promo Collagen Powder adalah bulan 10 2013 dan pada masa tu umie naik rank Senior Coordinator...

Promo September 2014 Collagen Powder

Banyak kelebihan collagen powder ni pada kulit anda.
Collage Powder terbukti berkesan untuk:

- Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
- Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
- Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
- Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
- Meningkatkan pemakaian kekal mekap sehingga 60%
- Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
- Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
- Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
- Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%


 Promo September 2014 Mealshakes

Antara manfaat Mealshakes dan kenapa ia sesuai utk semua golongan:

1. Nutrisi Lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu.
 - kekurangan pengambulan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. ia turut mengandungi lesitin soya yang bekerjsama dengan vitamin larut lemak.
2. Membekal nutrisi kepada sel tubuh -  kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
3. Membantu tumbesaran - mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesioum yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.
 4. Anti-oksida -  mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan prrosos penuaan.
5. Mengembalikan Seri Wajah - mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebh cantik.
6. Detoksifikasi -  Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
7. Kelazatan rasanya - minuman yang lazat untuk diambikl bersama fruktos semulajadi, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.

 

Promo September Hebat Collagen Powder dan Mealshakes

Memang ramai ibu-ibu dan bapa-bapa yang happy sb promo bulan September ni..
umie pun happy gak.. mak n anak dapat double bonus sb promo yang hebat utk bulan ni..

Jika anda berminat untuk mendapatkan kedua-dua produk ni boleh pm umie



untuk sebarang maklumat.. boleh follow blog umie
www.athiyyah-hannani.com atau menghubungi umie di whatsapp/sms/email 
0134215713 / shafiedah_n@yahoo.com
Shaklee Independent Distributor area
 Putrajaya, Dengkil, Banting, Nilai dan seluruh Malaysia.