Saturday, March 7, 2015

Naelofar Hijab

Ramai kenal Naelofar kan?

Me? Sblm dia pakai tudung.. memang dia kategori cantik.. tp dah bertudung makin bertambah cantik.. SubhanAllah...itulah kelebihan yang Allah bagi pada dia...

Naelofar Hijab dah keluarkan shawl baru... Lady Love..


Cantik tak yang terkini ni....Lady Love.. memang Lady Love sangat... nasib baik la shawl ni agak nampak heavy nak pakai ke ofis.. kalau ada koleksi ni pun maybe pakai sekali sekala jer kot...hiihihi

In shaa Allah, nak jugak kumpul koleksi Lady love lepas ni.. atleast dapat 2-3 helai pun ok kan..hehehhe

Actually umie ni jenis yang kurang pakai shawl sb kalau lepas solat tu nak buka nak pasang balik tu yang leceh...
Dulu umie suka pakai tudung syria..tudung tu pun umie jahit sendiri...
Then lepas tu AJ pulak glamor..so.. tukar beli AJ, koleksi AJ umie pun byk gak...
Tp dah try pakai shawl naelofar ni.. ehhh.. senang la pulak. Maybe kainnya kot umie terbekenan sampai terbeli 11 helai hehehe....




Ini koleksi naelofar hijab umie..
Semua 8 helai umie beli online dan 3 helai lagi umie g kedai dealer naelofar ni di Senawang.





Ada beberapa gambar umie pakai shawl ni tp lately rasa segan nak berselfie pulak..tu yang ada yang xda warna tudung tu umie pakai time selfie... tiap2 hari umie pakai shawl ni ke ofis.. senang sangat nak pakai...


Semua koleksi shawl umie ni adalah Babes & Basic.... memang sesuai utk yang basic..hehehhe

No comments:

Post a Comment