Thursday, January 7, 2016

NYAMUK AEDES, DEMAM DENGGI

Petang semalam balik kerja awal sebab nak gerak ke Shaklee.. 
Tau jer la on the way ke Pinnacle Shaklee tu jalannya time pick hour memang jammed..

Saper yang duduk Kuala Lumpur, Selangor ni memang dah biasa dah keadaan bandaraya besar macam ni.. dan tak mustahil bandar you all pun jammed gak kan..

Now.. umie dah tak buat stock sangat dah barang Shaklee kat rumah.. aklau ada pun 1 vitamin 1 botol.. atleast ada kalau customer nak.. Husband umie lebih sanggup ulang alik ke Shaklee sebab lately vitamin shaklee kebanyakkannya dekat nak expired date sb ada sesetengah customer ni.. 1 botol vitamin estimate time makan 1 bulan tapi boleh drag sampai 2 bulan.. tapi you all jangan risau..sebab kebanyakkan produk shaklee ni boleh lagi makan sampai 6 bulan selepas tarikh expirednya.

So.. semalam ke Shaklee sb nak belikan suplement untuk demam denggi. dan terus COD ke Kuarters KLIA di Nilai.




Banyak petua syorkan untuk meredakan demam denggi ni.. tp yang penting.. kena gak masuk hospital sb demam denggi ni kalau melarat memang teruk akibatnya. Walaupun kita ada suplement yang sesuai tp wajib gak jumpa doc tau.. jangan bergantung kepada suplement semata-mata..sebab suplement ni untuk membantu sahaja.



Ni umie nak tunjukkan suplement yang paling glamour kalau time demam denggi.

Performance Drink dan Nutriferon ni la paling glamour kalau ada yang kena demam denggi.. nak tahu kenapa?

Performance Drink ni nak elakkan dehidrasi, mengekalkan gula dalam darah

Nutriferon pulak mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari, mempertingkatkan sistem imun dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh untuk melindungi daripada virus.

kalau rasa badan-badan dah rasa tak sedap tu cepat-cepatla minum performance drink dan amalkan pengambilan nutriferon ni 1 paket seminggu pun dah okay.

kalau you all google jer suplement untuk demam denggi memang 2 produk ni yang mereka akan cari..

So kalau nak cari produk ni dan tak tahu nak beli kat mana.. boleh hubungi umie atau Whatsapp/SMS jer seperti dibawah.. taip.. "Demam Denggi".. umie akan bantu anda.

"DEMAM DENGGI"


Hubungi Umie 013.421.5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Banting, Dengkil, Nilai
Image and video hosting by TinyPic

No comments:

Post a Comment