Saturday, January 16, 2016

Shake Shake minum Shake


Alhamdulillah.. setelah hampir 1 minggu xda internet di rumah.. akhirnya bersiaran juga pada hari ni..

U all apa khabar? Moga sihat hendaknya yer..

Lately tekak ni nak pulak merasa kopi lalu kat anak tekak ni.. padahal sebelum ni umie x reti pun minum air kopi ni..bau kopi pun umie boleh jadi pening.. Setiap kali lalu di tempat ir di supermarket, mesti lalu dan nampak botol air cafe latte ni.. 1 day, umie terbeli la 1 botol kecik ni nak rasa.. not bad rasanya... memang mata terbeliak dah minum kopi ni sampai ke tengah malam.. dasyat penangan kopi ni rupanya dan boleh addict pulak nak minum.

Nasib baik la umie jenis yang tak suka air yang 3 in 1 macam kopi atau nescafe tu.




Inilah cafe latte yang umie try tu..Ada orang kata, kalau dah addict ni memang susah nak tolak dah. kopi ni ada kafein dan sapa-sapa yang ada ambik suplement memang suplement tak serap kat badan sb kafein ni. Tapi tak perlu risau, kalau siapa yang addict pada kopi tu, shaklee pun ada produk yang free kafien tp sesuai untuk yang nak berdiet.



Ini adalah cinch shake shaklee yang terdiri daripada 3 jenis perasa yang menjadi favourite ramai orang.
Ada perasa Vanilla, Coklat dan Cafe Latte.


Ini salah satu cara nak sediakan cinch shake tu.. sedapnya kan? kalau perisa lain pun bolehg ak buat gini ikut kesuakaan you all.

Yang penting, pada siapa yang nak berdiet boleh try cinch shake ni kerana 
cinch menghalang kehilangan otot disamping melindungi metabolisme dan menigkatkan kehilangan lemak tanpa kesan "YO-YO DIET"
 
 

Hubungi Umie 013.421.5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Banting, Dengkil, Nilai
Image and video hosting by TinyPic

No comments:

Post a Comment