Sunday, January 3, 2016

Testimoni VIVIX

VIVIX

Mungkin ramai lagi yang tak tahu apa itu VIVIX.. Dulu umie pun macam tu gak.. betul ker vivix ni boleh bantu pesakit kencing manis? pesakit jantung? darah tinggi? penyakit KRONIK?

TESTIMONI VIVIX UNTUK PENYAKIT KRONIK



Pernah nampak jejaka tampan ini di NTV7.. dia adalah Master Law.. Belau mengidap kanser paru-paru dan telah pulih. Umie pernah terserempak dengan dia semasa National Conference Shaklee tahn 2015.. kulit dia memang bersih, memang nampak muda dari usia dia yang sebenar.

TESTIMONI VIVIX UNTUK KECANTIKAN KULIT

 

Saper yang tak kenal Rita ni kan.. dia memang memiliki kulit yang cantik.. kita tengok kat tv memang dah cantik apatah lagi kalau real kan. Dia pun amalkan pengambilan vivix ni.. ermmm patut la kulit makan bertambah cantik.

TESTIMONI VIVIX BAGI MENGAWAL PARAS KENCING MANIS


Dalam family umie memang tak saing lagi la kalau kencing manis ni.. dah jadi macam penyakit keturunan pulak sebab dari zaman nenek moyang memang dah ada kencing manis ni. Sebab itulah umie bagi ayah dan ibu umie minum vivix ni sesungguhnya memang berkesan untuk penyakit kencing manis. Amalkan vivix ni bukan sebotol jer tp dah bertahun-tahun dan tak pernah jemu pun. Tak sah kalau x minum vivix ni dalam sehari. Ayah umie la yang akan cari vivix ni.. Alhamdulillah.. paras kencing manis masih terkawal iaitu 6-8 bacaannya berbanding sebelum ni 11-16.


TESTIMONI VIVIX UNTUK MENGAWAL PARAS DARAH TINGGI

Testimoni vivix untuk kawal darah tinggi ni adalah dari Upline umie sendiri dan ayah dia mengamalkan pengambilan vivix untuk mengawal paras darah tinggi.
Bahaya tau kalau darah tinggi tak di kawal. Ia akan menyebabkan stroke secara tiba-tiba.



So kalau anda google sekali pun memang banyak testimoni vivix ni dan macam-macam jenis penyakit dah berjaya sembuh dan dapat dikawal.

Bulan ni nak bagi special offer untuk yang abru nak try vivix dan pengamal tegar vivix ni.

Special offer untuk pembelian 6 botol vivix dengan harga biasa akan mendapat 1 botol vivix FREE.

Setiap pembelian 2 botol vivix akan mendapat 5% diskaun, free membership, free postage dan rebat pulangan untuk anda.

Sekiranya berminat untuk mengetahui dan ingin mencuba vivix boleh hubungi umie seperti di talian di bawah.
 membantu pesakit kencing manis, darah tinggi, pesakit jantung dan penyakit kronik yang lain.

Hubungi Umie 013.421.5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Banting, Dengkil, Nilai

No comments:

Post a Comment