Friday, September 16, 2016

NAK BUANG KE NAK SIMPAN?



Sayangnya nak buang semua ni.. you all rasa brapa lama umie kumpul semua ni?

Ni la semua vitamin yang umie makan selama ni.. tp ada gak yg umie dah buang jugak sb tak ada space nak letak dah...

Ada yg guna tin ESP dan Cinch tu untuk pasu bunga dan balang biskut pun ada.. siap wrap guna kertas nak bagi cantik balang tu..

Kalau you all buat apa dengan botol tu?

#shakleebanting
#whatsapp0134215713
#shakleeputrajaya


Hubungi Umie 013.421.5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Banting, Nilai, Bangi
Image and video hosting by TinyPic