Sunday, February 5, 2017

Ostematrix Promo Best Februari 2017

Alhamdulillah... diberikan sifat kerajinan nak update blog lagi kali ni.

Memandangkan kita dah masuk 5 hari di bulan Februari, so umie nak war-warkan Promo Shaklee Bulan Februari yang semestinya best. Vitamin ni adalah vitamin wajib umie. Kalau mak ayah umie dah start consume vivix wajib ada dalam peti sejuk tu, umie pulak vitamin ni wajib untuk setiap bulan dan umie dah start amalkan 4 tahun tau.

Vitamin yang umie maksudkan adalah OSTEMATRIX. Entri sebelum ni pun umie pernah cerita jugak pasal Ostematrix ni. Oste nama singkatan untuk Ostematrix. Oste ni antara vitamin yang memang nampak kesannya apabila you all amalkan tau.

Kalau ada yang selalu lenguh-lenguh kaki, sakit senggugut, sakit gastrik dan yang terbaru dan tak terlalu baru, last year umie ada tertengok cerita katun. Katun tu ada mention lebih kurang macam ni..

"awak ni kekurangan kalsium sebab tu marah-marah"

Tapi nak kata sahih ke tak tu umie tak sure.. tp yang pasti, ume dulu memang suka marah tau. pantang sikit org tegur memang meleting je..tp sekarang ni boleh cool jer. mungkin sebab pengambilan ostematrix ni dah banyak, mungkin ada effect jugak. Kurang kalsium ni boleh menyebabkan depression jugak.. kalau dah depress tu no wonder la boleh nak marah-marah kan.. sebab nak salahkan orang lain jer kan..hehe.

kalau ada sebelum ni tak mampu beli Ostematrix sebab harga.. bulan ni shaklee dah buat promo, so tahap wajib dah nak grab 7 botol sekali gus sebab perlu bayar harga 6 botol jer tau. So jimat.. boleh jer kalau nak kongsi dengan rakan-rakan yang lain.



Kalau tak nak kongsi dengan org lain.. nak beli 2 botol jer pun dah ada diskaun tau.. beli 2 dapat less 5%, jimat lagi.

So apa tunggu lagi, patutu grab dah awal bulan ni sebab kalau dah ostematrix ni jadi viral.. OOS (Out Of Stock) kat hq Shaklee tau. Semalam nak g beli ke hq dah tak dapat sb kehabisan stock. Terpaksa order online pulak. tapi kalau dah nak sangat tu boleh jer order sendiri melalui online tau. UMie bagi link siap-siap kat bawah tu untuk you all order sendiri. dah order, nak dapatkan khidmat nasihat dan cara consume produk tu boleh jer whatsapp umie.

OSTEMATRIX BUY 6 GET 7
Hubungi Umie 013.421.5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Banting, Nilai, Bangi

No comments:

Post a Comment