Thursday, May 7, 2015

Happy Mothers Day

Happy Mothers Day

Mothers day special

Special untuk anda yang mencari hadiah terbaik untuk yang tersayang
Special untuk anda... 

#Vivix - melambatkan penuaan, kulit lebih glowing dan 25 tahun lebih muda
#AJHT - memberi keselesaan untuk ibu anda semasa mengerjakan ibadah
#Gla - mengawal hormon dan melambatkan proses menopause
 
RM590 + Free Postage


Wednesday, May 6, 2015

Nutriferon dah Kembali

alhamdulillah....

dah lama tunggu... hampir 1 tahun... dan hampir 1 tahun ketiadaan nutriferon nilah umie dan suami bertahan tak nak makan panadol dan alhamdulillah...kalau selsema sikit-sikit tu lebihkan air kosong, telan vitamin c,dan garlic untuk antibodi.

Now, nutriferon dah ada so boleh la borong untuk ready stok kat rumah sebagai 1st aid kit..wajib ada...

Kalau selsema sikit-sikit..
Kalau bersin-bersin awal pagi..
Kalau cuaca jerebu..
Kalau persekitaran ramai yang demam dan selsema..
Kalau badan letih tidak bermaya..
Kalau ada elergik...
Kalau dan bayak lagi lah kalau....

Telanlah Nutriferon ni seminggu 1-2 sachet.. In shaa Allah dengan izinNya, sembuhlah ia...


Berminat untuk mendapatkan Nutriferon ni.. lepas baca blog umie ni..daillah nom Whatsapp umi e 013.421.5713 untuk tahu lebih lanjut..Umie bersediakan memberikan konsultansi percuma untuk anda....

Penerangan yang jelas setanding dengan harga yang anda perlu bayar.....

Nak tahu lebih lanjut..... http://www.athiyyah-hannani.com/p/blog-page_12.html

Sunday, May 3, 2015

Promo Shaklee Mei 2015 Percuma Vitalea


Alhamdulillah...

Every month ada saja promo dari Shaklee.. dan yang paling manarik, produk promo tersebut memang kita makan hari-hari tanpa gagal. kalau tak makan rasa macam ada saja kekurangannya.

Promo Shaklee Mei 2015

 Umie suka sangat promo bulan ni sb Omega Guard dan Phytocol-St ni memang dua produk yang umie makan.


Kalau yang still tak tahu lagi apa Promo Shaklee Mei 2015, umei terangkan serba sedikit fungsi vitamin tersebut untuk anda.

Omega Guard dan Phytocol-St adalah 2 produk kesihatan jantung @ Heart Health Products.


Omega Guard Melindungi Jantung anda, Minyak ikan terbaik. 

- Shaklee Omega Guard ialah suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan.
- Satu sajian Omega Guard membekalkan 1000mg adis lemak Omega 3 termasuk DHA dan EPA.
- EPA menyihatkan jantung dan sendi, manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi-   fungsi otak.


Phytocol-St Bertindak secara semulajadi untuk merendahkan paras kolestrol

- Phytocol-St adalah rumusan proprietari yang dapat menghalang penyerapan kolestrol oleh tubuh. 
- Mengandungi bahan-bahan yang terbukti secara klinikal dan disokong oleh lebih 80 kajian, berkesan dalam merendahkan parasl koelstrol LDL secarfa semulajadi.
- Dirumus daripada campuran sterol dan stanol.
- Membekalkan 2000mg sterol  dan stanol tumbukhan setiap hari, mengikut saranan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH).



Vitalea For Children

- Shaklee Vitalea For Children kaya dengan kebaikan tulen. 
- Lengkap dengan 19 vitamin dan mineral penting termasuk kalsium, magnesium dan banyak lagi bagi membantu menyokong tulang yang kuat dan badan yang sihat.

Siapa yang perlukan Vitalea for Children?

  • Kanak-kanak dari usia 4 tahun ke atas.
  • Anak yang susah makan makanna berkhasiat
  • Anak yang aktif
  • Sesiapa sahaja, terutama yang susah untuk telan tablet



Percuma Vitalea Iron Formula

Sekiranya anda berminat untuk mendaftar sebagai Pengedar Sah Shaklee, bulan ini adalah bulan terbaik untk mendaftar sebagai ahli.
Anda akan mendapat PERCUMA sebotol Vitalea Iron Formula yang bernilai RM95 (120 biji).


- Memberi tenaga dan cergaskan dan mebantu sistem memori agar flebih fokus.
- Melengkapkan keperluan nutrisi yang kurang akibat pengambilan diet yang tidak seimbang.
- Penting untuk remaja yang sedang membesar.
- Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan penuaan.
- Menyediakan asas nutrisi dan membantu pertumbuhan sel baru.
- Memelihari fungsi jantung, buah pinggang dan hati.

Promo Shaklee Mei 2015 ini akan berakhir pada 31 Mei 2015 atau sehingga stok masih ada. Rebutlah peluang untuk mendapatkan promo Mei ini.